In sedinta din data de 25.06.2020  a comisiei constituite in baza prevederilor art.87 alin. (3) si (4) din anexa nr. 2 la Hotararea Guvernului nr. 140/2018 pentru aprobarea pachetelor de servicii si a Contractului–cadru care reglementeaza conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anii 2018-2019, cu modificarile si completarile ulterioare, a carui valabilitate a fost prelungita pana la 31 dec 2020, au fost stabilite ca zone/localitati  deficitare din punct de vedere al existentei medicilor de o anumita specialitate in cadrul unitatilor sanitare cu paturi la nivelul judetului Arges pentru anul 2020:

 

  Pitesti: ORL, neurologie, ATI, oftalmologie,  psihiatrie, neurochirurgie, oncologie, cardiologie interventionala, nefrologie, gastroenterologie, alergologie, radiologie si imagistica, hematologie, chirurgie pediatrica, ortopedie pediatrica, recuperare, boli infectioase, ortopedie, chirurgie vasculara, cardiologie, urologie, chirurgie, ginecologie, chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, pediatrie, medicina de laborator.
2.   Curtea de Arges:  ATI, cardiologie, medicina de urgenta, oncologie, diabet si boli de nutritie, neurologie, radiologie, medicina interna, neonatologie.
 3.   Campulung: ORL, oncologie, boli infectioase, radiologie si imagistica, medicina de urgenta
 4.   Costesti: medicina interna, obstretica - ginecologie, neonatologie, urologie, pediatrie, medicina de urgenta, ATI
 5.   Mioveni: ATI, neonatologie, medicina de urgenta, recuperare, gastroenterologie, diabet, endocrinologie, obstretica-ginecologie, chirurgie, ortopedie, urologie, boli infectioase.
 6.   Stefanesti: neurologie, recuperare, medicina de laborator, recuperare, ingrijiri paliative, geriatrie.
 7.   Vedea: psihiatrie, medicina de laborator.
 8.   Calinesti: ingrijiri paliative, medicina interna.