Va aducem la cunostinta intrarea in vigoare a:

Ordinului MS/CNAS nr. 854/562/2019 privind modificare si completarea anexei nr. 1 la Ordinul nr.1301/500/2008 pentru aprobarea protocoalelor terapeutice privind  prescrierea medicamentelor aferente DCI-urilor prevazute in Lista cuprinzand denumirile comune internationale corespunzatoare medicamentelor de care beneficiaza asiguratii, cu sau fara contributie personala, pe baza prescriptiei medicala, in sistemul asigurarilor sociale de sanatate, aprobata prin HG nr. 720/2008 prin care au fost au fost modificate si completate 43 protocoale terapeutice.

In acest sens, pe site-ul www.casag.ro, la sectiunea „  Informatii pentru furnizori – Medicamente – Protocoale terapeutice , se regaseste Ordinul MS/CNAS nr. 854/562/2019, mentionat mai sus.

Va reamintim faptul ca in conformitate cu prevederile legale in vigoare aveti obligatia sa respectati schemele terapeutice stabilite prin protocoale terapeutice ce constituie baza de prescriere si monitorizare a medicamentelor care se acorda asiguratilor pe baza de prescriptie medicala in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.