Incepand cu 25.05.2018 intra in vigoare “Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor)”.

Regulamentul se aplică prelucrării datelor cu caracter personal, efectuată total sau parțial prin mijloace automatizate, precum și prelucrării prin alte mijloace decât cele automatizate a datelor cu caracter personal care fac parte dintr-un sistem de evidență a datelor sau care sunt destinate să facă parte dintr-un sistem de evidență a datelor.

    Pentru informatii detaliate referitoare la GPDR si drepturile persoanelor vizate, va rugam sa consultati documentele postate pe site-ul Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal(www.dataprotection.ro/).

 

Fișiere atașate

drepturile_persoanelor_vizate_potrivit_regulamentului_nr_679.pdf regulament_2016_679.pdf Legea677din2001.pdf Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal la Cas Bacau.pdf