CASA DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE COVASNA

 

ANUNŢ

privind ocuparea prin transfer la cerere a unei funcţii publice de execuţie vacante

în cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Covasna

 

 

Casa de Asigurări de Sănătate Covasna, cu sediul în Sf. Gheorghe, str. Vasile Goldiş nr. 2, în conformitate cu prevederile art. 90 alin. (7) din Legea nr. 188/1999 privind Statutul Funcţionarilor Publici, (r2), cu modificările şi completările ulterioare şi a prevederilor H.G. nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare, anunţă ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante, prin transfer la cerere.

 

Funcţia publică: inspector, clasa I, grad profesional superior (1 post) - Compartiment Buget, Financiar, Contabilitate.

 

Condiţii de ocupare:

Condţii specifice prevăzute în fişa postului: atribuţii în domeniul Financiar - Contabilitate.

 

Funcţionarii publici interesaţi, vor depune până la data de 24.04.2018, la sediul CAS Covasna, următoarele documente:

  1. cerere de transfer;
  2. curriculum vitae;
  3. copia actului de identitate;
  4. copie a diplomelor de studii şi a altor acte care atestă efecuarea unor specializări;
  5. copia carnetului de muncă sau, după caz, o adeverintă care să ateste vechimea în muncă şi după caz, în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice;
  6. adeverinţă eliberată de către instituţia angajatoare care să ateste calitatea de angajat şi funcţia pe care o ocupă în prezent.

 

Copiile de pe actele prevăzute la literele c)-e) se prezintă în copii legalizate sau însoţite de documentele originale, care se certifică pentru conformitatea cu originalul de către un reprezentant al Comp. Resurse Umane, iar celelalte documente se vor depune în original.

 

În situaţia în care sunt depuse mai multe cereri de transfer, Casa de Asigurări de Sănătate Covasna va organiza un interviu cu funcţionarii publici solicitanţi, data, ora şi locul susţinerii interviului fiind aduse la cunoştinţa acestora.

 

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Casei de Asigurări de Sănatate Covasna şi la nr. de telefon 0267/352970 int. 22, în intervalul orar 900 - 1630 de luni până joi, iar vinerea de la 900- 1400

 

 

Preşedinte - Director General

Ec. Tatu Dragoş

Afişat azi 05.04.2018