ANUNT

 

Casa de Asigurări de Sănătate Dambovita aduce precizări importante pentru asigurații care au solicitat eliberarea cardului național de sănătate duplicat în cazul pierderii, furtului, deteriorării precum și în cazul modificării datelor personale, conform legislatiei in vigoare.

Persoanele asigurate pot intra în posesia cardurilor nationale duplicat doar prin prezentarea titularului la sediul CAS Dambovita, cu sediul în Municipiul Targoviste, B-dul Libertatii C2-C3, judet Dambovita, în timpul programului de lucru cu publicul.

Asigurații sunt îndrumați să contacteze reprezentanții CAS Dambovita pentru a li se confirma dacă a fost tipărit cardul național duplicat, folosind următoarele mijloace de comunicare:

- telefon  0372 740761

- e-mail: asigurati@casdb.ro

Reamintim faptul că asiguraţii care au pierdut sau deteriorat cardul de sănătate vor solicita eliberarea unui card duplicat la casa de asigurări, unde vor depune o cerere şi vor plăti contravaloarea noului card, în valoare de 12,97 lei. Pana la primirea noului card de sănătate, asiguraţii vor avea acces la servicii medicale în baza unei adeverinţe de înlocuire a cardului de sănătate.

 

Relatii Publice – Purtator de cuvant

Ing. Sorin Diaconescu