Stimați vizitatori,

Pentru a îmbunătăți comunicarea cu dumneavoastră, începând cu 3 iulie 2021, Casa Națională de Asigurări de Sănătate a demarat lucrări pentru lansarea unei pagini noi de internet (cnas.ro). Ca urmare a operațiunilor de migrare și actualizare a conținutului, legăturile dinspre motoarele de căutare (ex. link-uri Google), precum și adresele Caselor de Asigurări de Sănătate din teritoriu pot suferi modificări sau discontinuități.

Pentru a evita neplăceri cauzate de această schimbare, vă transmitem următoarele informații:

– website-ul vechi al CNAS poate fi consultat la adresa http://cas.cnas.ro

– lista cu adresele corecte ale paginilor web CAS la nivel județean poate fi consultată aici: http://cnas.ro/case-judetene/

– în situații de urgență (ex. căutați un fișier), orice link nefuncțional poate fi remediat prin adaugarea prefixului „cas.” la adresa care contine cnas.ro sau prin inlocuirea cnas.ro cu casan.ro (exemplu: cnas.ro/casil devine cas.cnas.ro/casil). Paginile care utilizau domeniul www.casan.ro nu sunt afectate de această schimbare.

– pentru informații suplimentare sau sesizări, vă invităm să ne transmiteti un mesaj prin intermediul formularelor de contact de pe cnas.ro.

IMPORTANT: Verificarea calității de asigurat se poate realiza la adresa: http://cnas.ro/verificare-asigurati/

Vă mulțumim pentru înțelegere și vom reveni în cel mai scurt timp cu informații privind noutățile importante aduse de paginile web noi ale CNAS și CAS.