ÎN ATENȚIA UNITĂȚILOR SANITARE CARE DERULEAZĂ SUBPROGRAMUL DE TRATAMENT AL BOLNAVILOR CU AFECȚIUNI ONCOLOGICE DIN CADRUL PROGRAMULUI NAȚIONAL DE ONCOLOGIE

 

Precizari privind modalitatea de incheiere a contractelor subsecvente pentru furnizarea de medicamente in cadrul Subprogramului de tratament al bolnavilor cu afectiuni oncologice (Adresa CNAS nr. P373/22.01.2020)

 

In conformitate cu prevederile alin. (3) si (4) ale art. 107 din HG nr. 395/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achizitie publica/acordului-cadru din Legea nr. 98/2016 privind achizitiile publice, cu modificarile si completarile ulterioare:

"(3) Autoritatea contractanta are dreptul de a incheia contracte subsecvente numai in perioada de valabilitate a acordului-cadru.

(4) Durata contractelor subsecvente incheiate in conformitate cu alin. (3) poate depasi durata de valabilitate a acordului-cadru".

 

Pentru incheierea contractelor subsecvente, solicitarile unitatilor sanitare pentru emiterea avizelor, in format word, se transmit la Ministerul Sanatatii - Directia achizitii, patrimoniu si IT, pe adresa de e-mail:achizitii.centralizate@ms.ro

Modelul avizului, precum si modelul contractului subsecvent, pot fi consultate/descărcate de la rubrica fișiere atașate

 

 

 

Fișiere atașate

AVIZ ONCOLOGICE 2019 DIN 17.01.2020.docx CONTRACT SUBSECVENT DE FURNIZARE.doc