Astăzi,31.05.2019, am sărbătorit in avans Ziua Internațională a Copilului impreuna cu 36 de copii de la Centrul de zi “ Sfânta Tatiana”,aflat pe Aleea Trotusului nr. 2 in municipiul Satu Mare.
Angajații Casei de Asigurări de Sanatate au ales sa participe la aceasta acțiune cu gândul ca orice fapta buna poate ajuta copiii dintr-o comunitate sa-și urmeze visele. De aceea am pregătit pentru acești copii cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani, câte un echipament pentru înot și  obiecte de igiena personală. Am aflat ca își doresc de multă vreme sa participe la un curs de înot iar noi am fost incantați sa le dăruim exact obiectele de care aveau nevoie pentru ca in vacanța de vara care urmează sa înceapă in curand, sa-și împlinească aceasta dorința.
Acțiunea noastră face parte dintr-o campanie inițiata de Casa Naționala de Asigurari de Sanatate care s-a desfășurat in toate județele țării.
Copiii impreuna cu coordonatoarea centrului, Marinela Gliga, ne-au primit cu emoție și bucurie, ca intr-o mare familie. Surpriza descoperirii darurilor,

Galerie Foto