Pentru solicitantii unui card national de sanatate duplicat  (necesar in cazul pierderii, furtului sau deteriorării cardului national de asigurari de sanatate emis, precum şi in cazul schimbării datelor personale) 

 
 

Prin intrarea in vigoare incepand cu 15.09.2022  a Conventiei dintre C.N.A.S. si C.N. Imprimeria Nationala SA, costul total al producerii si distribuirii cardului duplicat este de 12.97 lei (inclusiv TVA).
 
Asiguratii care au solicitat emiterea cardului duplicat de la C.A.S. Tulcea il vor ridica de la sediul institutiei. Pentru evitarea aglomeratiei si a deplasarilor inutile, solicitantii pot obtine informatii despre situatia cardului duplicat la telefon 0752190575,  prin email (
card.national@castl.ro )  sau de pe site-ul institutiei din meniul Informatii pentru asigurati - Cardul national de asigurari de sanatate  - Verificari card (pe baza CNP-ului) 

 

Până la primirea cardului duplicat, dovada de asigurat se face cu adeverinţa eliberată de Casa de Asigurari de Sanatate la inregistrarea cererii pentru card duplicat.

 

Verifica daca un card se afla la sediul CAS Tulcea