IN ATENTIA PERSOANELPR ASIGURATE AFLATE IN EVIDENTA CAS TELEORMAN

Va informam ca, incepand cu data de 25 mai 2018, intra in vigoare si se aplica noile prevederi ale Regulamentului General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679 (GDPR). 

  

GDPR impune un set unic de reguli, direct aplicabile in toate statele membre ale Uniunii si inlocuieste Directiva 95/46/CE si, implicit, prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

  

CAS cunoaste importanta datelor personale ale asiguratilor si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor  cu caracter personal in calitate de persoane vizate.

 

Scopul pentru care colectam si prelucram datele dumneavostra cu caracter personal este acela de a face dovada de asigurat in sistemul de asigurari de sanatate din Romania, in vederea accesului la serviciile medicale la care aveti dreptul.

 

IMPORTANT

Documentele eliberate de CAS Teleorman, ce conțin date personale și cardurile de sănătate vor fi înmânate de către un operator al CAS Teleorman astfel:

 

* adresa de e-mail trebuie specificata in scris de catre persoana care solicita  documentul.

 

Daca doriti sa aflati mai multe o puteti face accesand site-ul Autoritatii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal -www.dataprotection.ro