În conformitate cu dispozițiile art. 90 alin. 5 din Legea nr.188/1999 privind statutul funcționarilor publici, republicată, cu modificările și completările ulterioare, art.148 art.149 alin.1- alin.5 din HG nr. 611/2008 cu modificările și completările ulterioare, Casa de Asigurări de Sănătate Vâlcea  anunță ocuparea prin transfer la cerere a funcției publice de execuție de consilier grad profesional superior din cadrul Compartimentului Acorduri/ Regulamente Europene Formulare Europene al CAS Vălcea .

Condiții specifice pentru ocuparea  postului:

 

      

       Funcționarii publici interesați  sunt rugați să depună la Compartimentul Resurse Umane Salarizare Evaluare Personal al  CAS Vâlcea cu sediul în str. G-ral Magheru, nr. 27 din loc. Rm. Vâlcea, jud. Vâlcea, în termen de 20 zile de la data afișării prezentului anunț, următoarele documente:

  1. Cerere de transfer la cerere,
  2. Curriculum Vitae,
  3. Copie act de identitate,
  4. Copie diplomă de studii,
  5. Copie carnet de muncă sau după caz adeverință care să ateste      vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice,
  6. Copia actului administrativ din care să rezulte funcția publică ocupată de candidat și instituția angajatoare sau după caz, adeverință.

      Copiile de pe actele prevăzute mai sus se prezintă însoțite de documentele originale, care se certifică pentru conformitatea cu originalul, de către un funcționar public din cadrul Compartimentului Resurse Umane al CAS Vâlcea.

 

        În situația în care sunt depuse mai multe dosare se va organiza un interviu, iar data, ora și locul susținerii acestuia urmând a fi publicate pe pagina de internet a CAS Vâlcea la adresa: www.casvl.ro și afișate la sediul CAS Vâlcea.

         

DATA AFIȘĂRII ANUNȚULUI: 11.04.2018

                                                                                                                    

Președinte-Director General

Ec. Alin Costinel VOICULEȚ

 

Avizat pentru legalitate,                                             COMP. RUSEP

Cons. Jur. Nicoletta DEACONU                               Ec. Claudia COLGIU

 

Fișiere atașate

ANUNȚ transfer.pdf