Pentru a reduce la maximum riscul de infecție cu boli înalt contagioase, în această perioadă, timp de câteva săptămâni, facem apel la înțelegerea asiguraților și a furnizorilor, în așa fel încât prezența dumneavoastră în incinta instituției să fie redusă la minimum necesar.

          Pentru a nu contacta respectivele afecțiuni, vă rugăm să luați în considerare mijloace alternative pentru a obține informațiile și actele necesare, după cum urmează:

Informațiile de care aveți nevoie se regăsesc pe pagina electronică de internet a Casei județene de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin, respectiv www.cjas-cs.ro, alături de formularele tip de care ați putea avea nevoie. Dosarele și actele pe care doriți să le trimiteți către instituția noastră pot fi transmise prin intermediul Poștei Române, la adresa Reșița, Strada Spitalului, nr. 36

Pentru a evita riscul de a contacta SARS – CoV2, vă recomandăm să evitați, pe cât posibil, contactul cu un număr mai mare de persoane. De aceea, vă punem la dispoziție, în funcție de solicitările dumneavoastră, datele de comtact ale principalelor departamente:

 

Pentru a facilita accesul dumneavoastră la cererile-tip utilizate, pe site-ul oficial al Casei județene de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin vor fi repostate și în varianta electronică. Vă reamintim că aceste demersuri sunt implementate pentru a reduce, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru ceilalți, contactul cu persoane cu risc de îmbolnăvire. Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

Fișiere atașate

Cerere duplicat card european.pdf Cerere tip card european.pdf Cerere tip dispozitive medicale.pdf Cerere tip duplicat card national.pdf Cont card național.pdf Declaratie asigurat - coasigurat.pdf Documente necesare pentru dobândirea calității de asigurat.pdf