Având în vedere prevederile art.259 din Legea nr 95/2006 privind reforma în domeniul sănătatii, republicată, cu modificările și completările ulterioare și H.G nr. 161/2016 pentru aprobarea pachetelor de servicii şi a Contractului-cadru care reglementează condițiile acordarii asistenței medicale, a medicamentelor și a dispozitivelor medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2016-2017 cu modificările și completările ulterioare,  facem următoarele precizări:


1. Pentru luna iulie 2016, Casa de Asigurări de Sănătate Mehedinți încheie acte adiționale la contractele derulate în anul 2015 pentru furnizare de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale, în vederea asigurării continuității acordării asistenței medicale, cu îndeplinirea de către furnizori a tuturor condițiilor privind relațiile contractuale dintre casa de asigurări de sănătate și aceștia (documente,condiții de eligibilitate,etc.).


2. Condițiile acordării asistenței medicale în baza actelor adiționale sunt cele prevăzute în actele normative în vigoare pe perioada derulării actelor adiționale.

 
3. Procesul de contractare pe toate domeniile de asistenţă medicală se desfăsoară în luna iulie 2016, data limita de finalizare fiind 29.07.2016. Calendarul derularii procesului de contractare pentru anul 2016 va fi afişat pe site-ul Casei de Asigurări de Sănătate Mehedinți (www.cjasmh.ro).
 

 

        Preşedinte – Director General,
                      EC.Mîţu Ion


                Director Economic                                                       Director Relatii Contractuale
                   Ec. Vladu Maria                                                          Jr. Draghici Sorin Cristinel