ANUNŢ


   În baza prevederilor Legii nr. 5272003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate organizează JOI 29 septembrie 2016, ora 10.00, la sediul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, mezanin, o dezbatere publică având ca temă Proiect de Ordin al ministrului sanatatii si al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate pentru modificarea şi completarea Ordinului ministrului sanatatii si al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr 3/1/2015 privind modelul de contract, metodologia de negociere, încheiere si monitorizare a modului de implementare si derulare a contractelor de ti p cost-vo 1 um/cost-vo 1 u m-rezu 1 tat.
Modalitatea de colectare a recomandărilor: în format electronic, word, la adresa de email:oanaingrid.mocanu@casan.ro, până la data de 28.09.2016, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ, data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului;
Modalitatea de înscriere: în format electronic, la adresa de email: oanaingrid.mocanu@casan.ro, până la data de 28.09.2016, ora 12.00;
Luarea cuvântului: în ordinea înscrierii pentru participare la dezbaterea publică. Timpul alocat luării cuvântului: 3 minute.
Fiecare participant, după intrarea în sala de şedinţe, se va înscrie pe lista de persoane prezente la şedinţa publică. La luarea cuvântului, participanţii se vor prezenta.
Potrivit prevederilor art. 7, alin. (10), lit. b) din Legea nr. 52/2003, "b) dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toţi solicitanţii înscrişi la cuvânt şi-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de actnormativ în discuţie;".
Proiectul de act normativ poate fi vizualizat la adresa de web: http://wvvvv.cnas.ro, rubrica Legislaţie - România