Operator de date cu caracter personal – Notificare ANSPDCP Nr. 48

ANUNȚ

 

 

În baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Casa Natională de Asigurări de Sănătate organizează in data de 13.09.2017 ora 10.00, la sediul Casei Nationale de Asigurări de Sănătate, mezanin, o dezbatere publică având ca temă Proiect de Ordin al ministrului sanatatii si al președintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate pentru modificarea și completarea Ordinului ministrului sanatatii si al președintelui Casei Naționale de Asigurari de Sănătate nr 3/1/2015 privind modelul de contract, metodologia de negociere, incheiere si monitorizare a modului de implementare si derulare a contractelor de tip cost-volum/cost-volum-rezultat.

Modalitatea de colectare a recomandărilor: în format electronic, word, la adresa de email:  oanaingrid.mocanu@casan.ro, până la data de 12.09.2017, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ, data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului;

Modalitatea de înscriere: în format electronic, la adresa de email:  oanaingrid.mocanu@casan.ro, până la data de 12.09.2017, ora 12.00;

Luarea cuvântului: în ordinea înscrierii pentru participare la dezbaterea publică.

Timpul alocat luării cuvântului: 3 minute.

Fiecare participant, după intrarea în sala de ședințe, se va înscrie pe lista de persoane prezente la ședința publică. La luarea cuvântului, participanții se vor prezenta.

Potrivit prevederilor art. 7, alin. (10), lit. b) din Legea nr. 52/2003, ”b) dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toţi solicitanţii înscrişi la cuvânt şi-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discuţie;”.

Proiectul de act normativ poate fi vizualizat la adresa de web:  http://www.cnas.ro, rubrica Transparenta decizionala.