Operator de date cu caracter personal – Notificare ANSPDCP Nr. 48

Pentru a participa la acest concurs, organizat de CNAS în temeiul Legii nr.95/2006, Titlul VIII, cu modificările și completările ulterioare, și al Ordinului președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate nr. 973/2020, candidații pot depune dosarele de înscriere la până la data de 20 aprilie 2021, orele 17.00.

Concursul constă într-o probă scrisă, care se va desfăşura la amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, urmată de un interviu, care se va desfăşura în termen de patru zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise, la sediul CNAS din Calea Călăraşilor nr. 248. 

Informațiile complete  referitoare la modul de organizare a concursului, criteriile de selecție a candidaților și bibliografia de concurs sunt publicate pe site-ul CNAS, la adresa: http://www.cnas.ro/page/posturi-vacante-i-concursuri.html

„Pentru ca reglementările stabilite la nivel național să producă efectele scontate pe întreg teritoriul țării este nevoie de un management performant la nivelul tuturor caselor de asigurări de sănătate din subordinea CNAS. Gestionarea eficientă a fondurilor repartizate și aplicarea corectă și unitară a măsurilor reglementate la nivel național sunt principalele modalități prin care putem  asigura un acces mai bun al pacienților la serviciile de care aceștia au nevoie în sistemul asigurărilor sociale de sănătate. Sper că acest concurs va atrage candidaturi puternice la toate casele de asigurări de sănătate”, a declarat Adrian Gheorghe, președintele CNAS.

Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate până la data de 19.05.2021.

Biroul de presă