CNAS solicită furnizorilor de servicii medicale aflaţi în contract cu casele de asigurări de sănătate să afișeze în incintele în care îşi desfăşoară activitatea, la loc vizibil, pe suport de hârtie sau prin sisteme de afişaj digital, informaţiile privind pachetele de servicii medicale şi tarifele corespunzătoare serviciilor contractate.
Afişarea acestor informaţii, în formatul stabilit de CNAS, constituie o obligaţie a furnizorilor de servicii medicale, prevăzută în Contractul-cadru pentru anii 2016 – 2017 (HG 161/2016, cu modificările şi completările ulterioare), a cărei neîndeplinire poate fi sancţionată de casele de asigurări de sănătate.

           Anexat la prezentul comunicat sunt prezentate anunţurile şi machetele pentru furnizori pe domenii de asistenţă medicală.

 

Fișiere atașate

Anuntul de afisat inaintea tabelelor cu servicii.pdf CAS_afisare pachet de servicii_acupunctura.xlsx CAS_afisare pachet de servicii_amb_clinic.xlsx CAS_afisare pachet de servicii_Paraclinic.xlsx CAS_afisare pachet de servicii_macheta_as. spitaliceasca.xlsx CAS_afisare pachet de servicii_as. primara.xlsx CAS_afisare pachet de servicii_medicina dentara.xlsx CAS_afisare pachet de servicii_recuperare in ambulat.xlsx CAS_afisare pachet de servicii_sanatorii si preventorii.xlsx