ULTIMELE ARTICOLE

Vezi toatebutton arrow right

ÎN ATENȚIA FURNIZORILOR AFLAȚI ÎN RELAȚII CONTRACTUALE CU CASA DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE CARAȘ-SEVERIN

October 02, 2018

Modificări și completări ale Normelor tehnice de realizare a programelor naționale de sănătate curative pentru anii 2017 și 2018.

Citește tot articolul

COMUNICAT

September 18, 2018

ÎN ATENȚIA MEDICILOR PRESCRIPTORI ȘI A FURNIZORILOR DE MEDICAMENTE

Citește tot articolul

Comunicat contractare sesiune septembrie 2018

September 14, 2018

CAS Caraş Severin stabileşte termen de contractare pentru: medicamente cu şi fără contribuţie personală în tratamentul ambulatoriu, materiale sanitare specifice, dispozitive medicale.

Citește tot articolul

COMUNICAT CONTRACTARE

August 20, 2018

Casa de Asigurări de Sănătate Caraş Severin stabileşte termen de contractare de servicii medicale pentru asistență medicală ambulatorie de specialitate pentru specialitățile clinice, respectiv îngrijiri la domiciliu

Citește tot articolul

ÎN ATENȚIA ASIGURAȚILOR ȘI A FURNIZORILOR DE SERVICII, MEDICAMENTE ȘI DISPOZITIVE MEDICALE

August 06, 2018

Termenul de valabilitate a cardurilor naționale de sănătate emise până la data de 31 iulie 2018 a fost prelungit de la 5 la 7 ani prin Hotărârea de Guvern nr. 458 din 28 iunie 2018.

Citește tot articolul

ÎN ATENȚIA FURNIZORILOR DE SERVICII MEDICALE ȘI DE MEDICAMENTE AFLAȚI ÎN RELAȚIE CONTRACTUALĂ CU CASA DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE CARAȘ-SEVERIN

July 26, 2018

În cursul acestei săptămâni a fost emis un Ordin privind aprobarea formularului de prescripție medicală electronică pentru medicamentele cu și fără contribuție personală în tratamentul ambulatoriu.

Citește tot articolul

PROIECTE

Vezi toatearrow right
bg flex

Hartă furnizori județ

Distribuția județeană a tuturor furnizorilor de servicii medicale (spitale, medici de familie, farmacii, etc.) și datele de contact ale acestora.

Vezi toatearrow right