COMUNICAT

In vedrea incadrarii cabinetelor medicale din asistenta medicala primara in functie de conditiile in care isi desfasoara activitatea,pentru anul 2017

                                                  

               Comisia pentru asistenta medicala primara intrunita in data de14.03.2017,  referitor la  incadrarea cabinetelor medicale din asistenta medicala primara in functie de conditiile in care isi desfasoara activitatea,pentru anul 2017 a stabilit urmatoarele:                                            

        -Sporurile acordate furnizorilor aflati in relatie contractuala cu CAS-BIHOR in anul 2016 a caror criterii nu s-au modificat, ramin aceleasi si pentru anul 2017, in baza declaratiei  pe proprie raspundere conform modelului postat pe Site-ul CAS BIHOR.

        -Furnizorii din asistenta medicala primara care nu au beneficiat de spor pentru conditiile in care isi desfasoara activitatea si se incadreaza in aceasta categorie sau in a caror criterii au intervenit modificari, vor depune la sediul CAS BIHOR  un nou chestionar cu criteriile actualizate cf. anexei din ordinul391/31.03.2015 si 187/30.03.2015. Chestionarul va fi obligatoriu semnat si stampilat de medic si semnate, stampilate de primarie.    

                                                                                                          

  Declaratia  trebuie completata lizibil de fiecare furnizor ,  si  va fi depusa la sediul CAS –Bihor pina la data de 20.03.2017 ora 16.   

  Declaratiile nesemnate,,nestampilate de furnizor precum si cele nedepuse in termen nu vor fi luate in considerare.

                                                                    . 

 

Comisia pentru asistenta medicala primara

 

Fișiere atașate

anexa 7-Declaratie pe propria raspundere comisie paritara .doc