ÎN ATENŢIA FURNIZORILOR DE SERVICII MEDICALE

CONTRACTARE  2015

                              

Având în vedere

         

CAS Bihor  invită, reprezentanţii furnizorilor de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru depunerea cererilor de intrare în relaţie contractuală cu CAS Bihor pentru anul 2015.

 

Procesul de contractare pe toate domeniile de asistență medicală se desfășoară în luna aprilie 2015, data limită de finalizare a acestuia fiind 27.04.2015.

 Documentele necesare încheierii contractelor pentru fiecare formă de asistenţă medicală se regăsesc pe pagina web a CAS Bihor/se pot obţine de la structurile specializate pe domenii de asistenţă medicală din cadrul CAS Bihor.

Toți furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale vor depune o declaraţie pe propria răspundere din care să rezulte că nu au încheiate sau nu încheie pe parcursul derulării raporturilor contractuale cu casele de asigurări de sănătate contracte, convenţii sau alte tipuri de înţelegeri cu alţi furnizori care se află în relaţii contractuale cu casele de asigurări de sănătate sau în cadrul aceluiaşi furnizor, în scopul obţinerii de către aceştia/personalul care îşi desfăşoară activitatea la aceştia de foloase/beneficii de orice natură, care să fie în legătură cu obiectul contractelor încheiate cu casele de asigurări de sănătate.

Toate actele prezentate în copie vor conţine menţiunea „ conform cu originalul” şi vor fi ştampilate şi semnate de către reprezentantul legal al furnizorului, care va răspunde de exactitatea şi realitatea datelor transmise.

 

Pentru furnizorii care la 31.03.2015 se află în relaţie contractulă cu CAS Bihor, contractele pentru anul 2014 se prelungesc prin acordul părţilor până la 31.12.2015, cu condiţia îndeplinirii de către furnizori a tuturor condiţiilor privind relaţiile contractuale (condiţii de eligibilitate, documente, etc)

Reamintim furnizorilor că în cazul în care furnizorii depun cererile însoţite de documentele prevăzute prin actele normative în vigoare necesare încherii şi negocierii contractelor, la alte termene decît cele stabilite şi comunicate de C.A.S. Bihor şi nu participă la negocierea şi încheierea contractelor în termenul stabilit de către acesta, furnizorii respectivi nu vor mai desfăşura activitate în sistemul de asigurări sociale de sănătate până la termenul următor de contractare.

 

Informaţii suplimentare, se pot obţine de la  structurile specializate pe domenii de asistenţă medicală din cadrul CAS Bihor.

 

 

Preşedinte director general

Dr. Gheorghe Ionuț

 

Fișiere atașate

Declaratie pe propria raspundere HG. 205 .pdf Calendar contractare 2015.pdf