Operator de date cu caracter personal – Notificare ANSPDCP Nr. 48

În perioada 21.10.2008 – 15.06.2011 (data depunerii demisiei) Domnul Iacob Baciu a exercitat funcţia de vicepreşedinte CNAS şi vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al CNAS  din partea sindicatelor (Confederaţia Sindicatelor Democratice din România).

În această perioadă, conform declaraţiilor sale de avere şi interese, Domnul Iacob Baciu îşi declara calitatea de membru al Consiliului de Administraţie al SC SIND România SRL, nu pe cea de administrator.

Conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nu a avut cunoştinţă de încheierea unor contracte de furnizare servicii cu casele judeţene de asigurări de sănătate.

În urma comunicatului de presă al Agenţiei Naţionale de Integritate, conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate a dispus efectuarea imediată a unor controale la Casele Judeţene de Asigurări de Sănătate cu care aceste contracte au fost încheiate. Dacă se va constata existenţa unor nereguli la încheierea acestor contracte, CNAS va depune toate eforturile pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                              Biroul de presă