Operator de date cu caracter personal – Notificare ANSPDCP Nr. 48

Informare  de presă

 

Miercuri, 9 octombrie 2013, orele 12.00, preşedintele CNAS, Cristian Buşoi, va participa   la o dezbatere pe marginea unui proiect de modificare a Legii 95/ 2006 privind reforma în domeniul sănătăţii. Demersul are ca scop introducerea în lista de materiale decontate în cadrul sistemului de asigurări de sănătate a endoprotezelor necesare reconstrucţiei mamare după afecţiuni oncologice.

 Proiectul este iniţiat de dl. Deputat  Mircea Roşca,  Vicelider al Grupului Parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor şi susţinut de d-na Deputat Graţiela Gavrilescu, Vicepreşedinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor şi  dl Senator Ion Luchian, Preşedinte al Comisiei de Sănătate Publică din Senatul României, în calitate de  co-iniţiatori ai proiectului.

 La aceasta dezbatere vor mai participa:

Adrian Pană, Secretar de stat în  Ministerul Sănătăţii

Ciprian Bogdan, Vicepreşedinte al CNAS

Prof. univ. dr. Ion Lascăr, Preşedintele Comisiei de Chirurgie Plastică-Microchirurgie Reconstructivă a Ministerului Sănătăţii

Prof. univ. dr. Tiberiu Bratu, vicepreşedintele Asociaţiei Chirurgilor Plastici din România

Dr. Dan Jinga, coordonator Program Oncologie al CNAS

 Dezbaterea va avea loc la Camera Deputaţilor, intrarea S2 – Parcul Izvor, etaj 2,  în sala de şedinţe a Grupului Parlamentar al PNL Camera Deputaţilor şi va fi urmată de o conferinţă de presă.

Pentru a facilita accesul jurnaliştilor care nu deţin  acreditare la Camera Deputaţilor, vă rugăm să confirmaţi participarea în timp util, până marţi, ora 15.00, la adresa de e-mail media@casan.ro, cu următoarele  detalii:

Pentru a obţine informaţii suplimentare vă rugăm să sunaţi la nr. tel.:  0372.309.262.

 

                                                                                                                  Biroul de presă