Va informam ca la sediul CAS Calarasi au fost depuse cardurile nationale de asigurari de sanatate aferente persoanelor care nu au fost gasite la adresa de domiciliul de catre reprezentantii Postei Romane.

Cardurile de sanatate returnate la CAS Calarasi vor fi eliberate urmare a solicitarii asiguratilor, la ghiseul casei de asigurari, in baza actului de identitate si a unei cereri completate la sediul CAS Calarasi din str.Independentei, nr.51, Calarasi.

  Procesul se va desfasura dupa urmatorul program:

- luni - joi         9.00-16.00

- vineri             9.00-14.00.

Cardurile de sanatate vor fi eliberate posesorului sau unei persoane imputernicite in acest sens. In acest caz persoana imputernicita va prezenta actul de identitate pentru titularul de card si o copie a acestuia.

Deblocarea cardurilor asiguratilor ca urmare a introducerii unui cod PIN gresit se va face la sediul CAS Calarasi.

Ridicarea cardului national de sanatate de la sediul CAS Calarasi se va face pana la data comunicarii obligativitatii utilizarii  cardurilor nationale de asigurari de sanatate.

            Lista asiguratilor care au cardurile returnate de Posta Romana la CAS Calarasi este publicata pe adresa www.cnas/cascl  in ordine alfabetica , conform fisierului atasat .

            Mentionam ca persoanele asigurate care nu au primit cardul national de asigurari de sanatatesi nu se regasesc pe aceste liste vor fi informate ulterior privind modalitateade a intra in posesia cardurilor.

 

Fișiere atașate

CARDURI RETURNATE.xls