Având în vedere prevederile:

-     HG nr. 422/2022 privind modificarea si completarea HG nr.

696/2021 pentru aprobarea pachetelor de servicii medicale si a Contractului cadru care reglementeaza conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru anii 2021-2022, cu modificarile si completarile ulterioare, prelungit pana la 31.12.2022;

-     Ordinul MS/CNAS nr. 955/181/2022 pentru modificarea si

completarea Ordinului MS/CNAS nr. 1068/627/2021 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare in anul 2021 a HG nr. 696/2022;

Suceava cu nr. 5.265/28.03.2022;

sanatate;

a programelor nationale de sanatate curative pentru anii 2022 si 2023;

cu nr. 5.700/01.04.2022.

 

CAS Suceava deruleaza in luna APRILIE 2022 procesul de

contractare servicii medicale, medicamente, dispozitive medicale pentru FURNIZORI NOI  pentru anul 2022.

CAS Suceava deruleaza in luna APRILIE 2022 procesul de

contractare PROGRAME NATIONALE DE SANATATE pentru anul 2022.

 

Furnizorii NOI de servicii medicale, farmaceutice si dispozitive medicale, precum si TOTI furnizorii de Programe Nationale de Sanatate vor transmite documentele în format electronic asumate fiecare in parte prin semnătura electronică extinsă/calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Cererile insotite de documentele afisate pe site-ul CAS Suceava, pentru fiecare categorie de furnizori, inclusiv Programe Nationale de Sanatate, vor fi transmise  în perioada 14.04.2022 - 18.04.2022, pe adresa de e-mail: contractare@cassv.ro.

 

Documentele necesare încheierii contractelor se transmit în format electronic asumate fiecare în parte prin semnătura electronică extinsă/calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea şi exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

Documentele solicitate în procesul de contractare sau în procesul de evaluare a furnizorului existente la nivelul casei de asigurări de sănătate nu vor mai fi transmise la încheierea contractelor, cu excepţia documentelor modificate sau cu perioadă de valabilitate expirată, care se transmit în format electronic cu semnătura electronică extinsă/calificată.

Medicii pentru a intra in relație contractuala cu casa de asigurări de sănătate trebuie sa dețină semnătura electronica extinsă/ calificată.

Nu vor fi inregistrate cereri care nu au anexate toate documentele prevăzute de legislatia mentionata anterior, în ordinea stabilită de CAS Suceava şi afişată pe site-ul instituţiei.

Subiectul e-mail-ului transmis va contine numele furnizorului si tipul de asistenta medicala pentru care se solicita contract.

 

Numele fisierului/documentului transmis va contine Codul Unic de Inregistrare (CUI) al furnizorului si denumirea documentului scanat.

Fiecare document in format pdf transmis va fi semnat electronic, cu semnătura electronică a reprezentantului legal al furnizorului.

 

Atragem atenţia tuturor furnizorilor de servicii medicale, medicamente, dispozitive medicale si programe nationale de sanatate, că depasirea termenului de transmitere a cererii insotita de documente atrage dupa sine respingerea acesteia si implicit neîncheierea contractelor cu furnizorii respectivi.

1. CALENDAR ÎNCHEIERE CONTRACTE DE FURNIZARE DE SERVICII MEDICALE, MEDICAMENTE ŞI DISPOZITIVE MEDICALE.

2. DOCUMENTE PREVĂZUTE DE ACTELE NORMATIVE IN VIGOARE NECESARE INCHEIERII ŞI NEGOCIERII CONTRACTELOR, PE CATEGORII DE FURNIZORI SE AFISEAZA PE SITE-UL CAS SUCEAVA, SECTIUNEA FURNIZORI DE SERVICII MEDICALE, PE FIECARE DOMENIU DE ASISTENTA (INCLUSIV PROGRAME NATIONALE DE SANATATE).

        

DIRECTOR GENERAL,

   EC. VICTOR CRISTI BLEORTU

 

Fișiere atașate

text contractare.pdf CALENDAR- contractare 2022.pdf