In atentia

 Furnizorilor de servicii conexe actului medical pentru persoanele diagnosticate cu tulburari in spectrul autist

 

                                                              

In vederea stabilirii perioadei de contractare pentru servicii conexe acordate persoanelor diagnosticate cu tulburari in spectrul autist, in conformitate cu prevederile Ordinului nr. 774/2023 privind modificarea şi completarea Normelor tehnice de realizare a programelor naţionale de sănătate curative, aprobate prin Ordinul preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 180/2022,  invitam toti furnizorii de servicii conexe actului medical pentru persoanele diagnosticate cu tulburari in spectrul autist  care îşi desfăşoară activitatea în raza teritorial-administrativă a CASJ Gorj si care doresc includerea in cadrul Subprogramului national de servicii conexe acordate persoanelor diagnosticate cu tulburari din spectrul autist din  cadrul Programului National de sanatate mintala sa transmita cu semnatura electronica extinsa a reprezentantului legal la adresa de e_email contractare_clin@casgorj.ro pana cel tarziu in data de 29.02.2024, urmatoarele documente:

-       cererea de includere în program,

-       chestionarul de evaluare completat aferent Subprogramului national de servicii conexe acordate persoanelor diagnosticate cu tulburari din spectrul autist. Chestionarele de evaluare cuprind criteriile de includere în Subprogramul national de servicii conexe acordate persoanelor diagnosticate cu tulburari din spectrul autist şi modelul acestuia este prevăzut în anexa nr. 16 la normele tehnice. 

 

       In urma avizarii de catre Casa de Asigurări de Sănătate Gorj a îndeplinirii criteriilor cuprinse în chestionar, unităţile de specialitate avizate depun fundamentarea solicitării de finanţare. În urma analizei acesteia, casa de asigurări de sănătate va stabili necesarul de fonduri în concordanţă cu structura organizatorică şi dotarea unităţii sanitare şi îl va transmite către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. 

       Casa Naţională de Asigurări de Sănătate va include unităţile de specialitate avizate în lista unităţilor care derulează Subprogramul national de servicii conexe acordate persoanelor diagnosticate cu tulburari din spectrul autist din  cadrul Programului National de sanatate mintala, cu încadrarea în bugetul aprobat, precum şi cu respectarea prevederilor art. 3 alin. (4) lit. c), după depunerea la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a solicitărilor de finanţare de către casele de asigurări.

      Casa de asigurări de sănătate Gorj va stabili termen de contractare, în funcţie de necesarul de servicii conexe actului medical persoanelor cu tulburări din spectrul autist acordate în cadrul Subprogramului national de servicii conexe acordate persoanelor diagnosticate cu tulburari din spectrul autist din  cadrul Programului National de sanatate mintala, în limita fondurilor aprobate.

 

 

            Conducerea CAS Gorj

 

Fișiere atașate

01. CAS Gorj - Comunicat CONEXE (cerere si chestionar).pdf 02. CERERE includere in program.doc 03. Chestionar de evaluare.doc