Casa de Asigurări de Sănătate Arad organizează sesiune de contractare cu furnizorii de servicii conexe acordate de unitățile de specialitate (cabinete de psihologie) în cadrul Programului Națională de Sănătate Mintală, Subprogramul național de servicii conexe acordate persoanelor cu tulburări din spectrul autist (TSA).

Contractele cu furnizorii care îndeplinesc condițiile de eligibilitate privind evaluarea și contractarea, se încheie în perioada 06.12.2023-08.12.2023, pentru luna decembrie 2023, urmând ca durata acestora să fie prelungită în condițiile legii.

Serviciile conexe acordate în cadrul acestui subprogram de sănătate sunt: servicii de psihoterapie şi/sau consiliere psihologică clinică şi/sau consiliere/intervenţie de psihopedagogie specială-logopedie, respectiv intervenţii psihologice validate ştiinţific în tulburări din spectru autist, inclusiv elaborarea unui plan de intervenţie personalizat pentru fiecare bolnav.

 

Pentru intrarea în relații contractuale cu CAS Arad, în vederea acordării serviciilor conexe din cadrul Subprogramului național de servicii conexe acordate persoanelor cu tulburări din spectrul autist (TSA) furnizorii de servicii conexe (cabinetele de psihologie) trebuie să îndeplinească următoarele condiții importante:

  1. Să facă dovada evaluării cabinetului psihologic, în condițiile Ordinului MS/CNAS nr.106/32/2015, conform documentației prevăzute pe site-ul instituției la secțiunea Furnizori de servicii medicale/Evaluare furnizori și
  2. Să prezinte documentele necesare contractării, stabilite în baza HG nr.423/2022 și a Ordinului CNAS nr.180/2022, conform listei de documente postată pe site-ul instituției la secțiunea Furnizori de servicii medicale/Furnizori de servicii conexe.

 

CAS ARAD, Comisia de contractare

 

 

Lista unităților de specialitate care îndeplinesc criteriile din chestionarele de evaluare prevăzute în Normele tehnice (Ordin CNAS nr.180/2022)