Casa de Asigurari de Sanatate Arges  recomanda, asiguratilor efectuarea corespondentei in mediul on-line. De pe site-ul institutiei www.casag.ro se pot descarca cererile necesare eliberarii anumitor documente, precum si:

 

   PERSOANELE FIZICE: pot transmite prin poștă sau pe emailul: preluareinplata@casag.rodocumentele necesare preluarii in plata cat si  cererea privind solicitarea indemnizației de asigurări sociale de sănătate însoțită de certificatul medical în original.
   Fiecare document transmis instituției se va însoți de o copie a actului de identitate, precum și de un număr de telefon al solicitantului.

 

   Pentru informații privind furnizorii de servicii medicale în asistență medicală primară (medici familie), înregistrarea nou născuților, aveți la dispoziție adresa de email mf@casag.ro, precum și numărul de telefon 0248285928, 0248285515, 0788385366, 0788385367 interior 2012.

   Raspunsurile la solicitarile asiguratilor se vor transmite prin posta electronica sau, dupa caz, prin Posta Romana.

   Intentia institutiei este aceea de a evita aglomerarea la ghiseele institutiei si de a respecta prevederile Legii nr. 9/2023 pentru modificarea si completarea OUG nr. 41/2016 privind stabilirea unor masuri de simplificare la nivelul administratiei publice locale si al institutiilor publice si pentru modificarea si completarea unor acte normative