ULTIMELE ARTICOLE

Vezi toatebutton arrow right

COMUNICAT - Precizări referitoare la Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate

October 11, 2018

Ca urmare a afirmațiilor apărute în spațiul public referitoare la Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate (PIAS), CNAS precizează că aceasta funcționează în parametri normali.

Citește tot articolul

COMUNICAT - Precizări referitoare la plata centrelor de permanență

October 05, 2018

CNAS a reglementat situația financiară a centrelor de permanență din toată țara, iar gărzile efectuate de medici la aceste centre vor fi plătite până la finalul acestei săptămâni.

Citește tot articolul

Ordin nr. 1340

October 04, 2018

privind modificarea Normelor tehnice de realizare a programelor naţionale de sănătate curative pentru anii 2017 şi 2018, aprobate prin Ordinul preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 245/2017

Citește tot articolul

COMUNICAT - Abrogarea art. 75 din Codul Fiscal nu poate duce la neplata concediilor medicale

October 04, 2018

Mai multe materiale publicate în presă în cursul ultimelor zile susțin că abrogarea articolului 75 din Codul Fiscal ar putea avea drept consecință faptul că angajații nu vor mai avea concediul medical plătit.

Citește tot articolul

Mesajul CNAS la debutul Lunii de conștientizare a cancerului mamar

October 02, 2018

În fiecare an în întreaga lume se înregistrează aproape 1,4 milioane de cazuri noi de cancer de sân, iar aproape 500.000 de femei mor anual din aceeași cauză.

Citește tot articolul

Ordin nr. 1332

October 01, 2018

pentru aprobarea machetelor de raportare fară regim special a indicatorilor specifici şi a Metodologiei transmiterii rapoartelor aferente programelor/subprogramelor naţionale de sănătate curative

Citește tot articolul

PROIECTE

Vezi toatearrow right
bg flex

Hartă furnizori județ

Distribuția județeană a tuturor furnizorilor de servicii medicale (spitale, medici de familie, farmacii, etc.) și datele de contact ale acestora.

Vezi toatearrow right