În atenția furnizorilor de servicii medicale

 

 

Având în vedere:

- Hotărârea Guvernului nr. 521/2023 pentru aprobarea pachetelor de servicii şi a Contractului-cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale, a medicamentelor şi a dispozitivelor medicale, în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate, cu modificările și completările ulterioare;

- Ordinul ministrului sănătății și al președintelui CNAS nr. 1.857/441/2023 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Hotărârii Guvernului nr. 521/2023 pentru aprobarea pachetelor de servicii şi a Contractului-cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale, a medicamentelor și a dispozitivelor medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate, cu modificările și completările ulterioare;;

Casa de Asigurari de Sănătate Sibiu, anunță deschiderea unei sesiuni de contractare cu furnizorii de servicii medicale din asistenţa medicală de specialitate din ambulatoriu pentru specialităţile clinice, asistența medicală spitalicească, îngrijiri la domiciliu, medicină dentară, dispozitive medicale.

 

Procesul de contractare se derulează , conform următorului calendar:

 

            Documentele necesare, condițiile de contractare, procedura de depunere a documentelor necesare încheierii contractelor pe domenii de asistenţă medicală, vor fi afișate pe site-ul instituției,www.cassb.ro.

                Documentele necesare încheierii contractelor se transmit în format electronic, asumate fiecare în parte prin semnatura electronică extinsă/calificată a reprezentantului legal al furnizorului.