Conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Botoșani a decis suspendarea audiențelor și a relațiilor directe cu publicul pentru a preveni răspândirea infectării cu coronavirus.

Măsura de suspendare a audiențelor la sediul instituției va fi aplicată cu posibilitatea ca, în funcție de evoluția situației să fie luate noi decizii.

Pentru ca activitatea de relații cu publicul să nu aibă de suferit, în contextul în care aceasta se va desfășura cu precădere prin telefon, poștă sau poștă electronică, conducerea CAS Botoșani asigură personalul necesar care răspunde solicitărilor primite.

Recomandăm ca doar în cazuri de urgență și dacă nu există o altă variantă de transmitere a documentelor, acestea sa fie depuse la registratura instituției, pentru a limita astfel cât mai mult deplasările și interacțiunea cu alte persoane.

Cetățenii care doresc să obțină informații sau să ne sesizeze diferite aspecte din sfera de competență a Casei de Asigurări de Sănătate Botoșani ne pot contacta la numerele de tel. 0231.512.692, tel verde 0800800982 sau pe e-mail: casbt@casbt.ro.

Director General Jr. Alina Mustiață Miercuri 12,00-13,00
Director Executiv Direcţia Economică Ec. Veronica Andronachi Miercuri 12,00-14,00
Director Executiv Direcţia Relaţii Contractuale Ec. Mirela Văcăriuc Miercuri 12,00-14,00