COMUNICAT

CASA DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE BOTOȘANI

ÎN ATENŢIA FURNIZORILOR DE SERVICII MEDICALE

CONTRACTARE

Pentru perioada mai 2022 – decembrie 2022

           

 

      Având în vedere prevederile:

 

     Casa de Asigurări de Sănătate Botosani anunţă perioada de contractare în intervalul  06.04.2022 - 30.04.2022 pentru încheierea contractelor pentru derularea Programelor Naționale de Sănătate curative și a contractelor pentru furnizarea serviciilor medicale de medicină fizică și reabilitare în bazele de tratament și pentru serviciile medicale în asistență medicală de specialitate din ambulator pentru specialități clinice inclusiv pentru medicină fizică și reabilitare, pentru perioada mai 2022 – decembrie 2022

 

            Furnizorii vor transmite cererile pentru contractare însoţite de documentele necesare contractării, prevăzute în actele normative în vigoare, în perioada 13.04.2022-15.04.2022.

            Opisul cu documentele necesare încheierii contractelor, metodologia și calendarul de contractare vor fi afișate pe site-ul C.A.S Botoşani www.casbt.ro.

      Documentele necesare încheierii contractelor se transmit în format electronic asumate fiecare în parte prin semnătura electronică extinsă/calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea şi exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

            În cazul in care furnizorii de servicii medicale depun cererile însoţite de documente la alt termen decât cel comunicat prin prezentul anunț, nu vor mai desfășura activitate în sistemul de asigurări de sănătate până la următorul termen de contractare.

Documente necesare la contractare pentru furnizori

Calendar contractare